Avea’dan kişiye özel sesli yanıt sistemi

Avea; sesli yanıt sisteminde tercihe göre özel bir menü oluşturulabilmesine imkân tanıyan Esnek Sesli Yanıt...

Avea; sesli yanıt sisteminde tercihe göre özel bir menü oluşturulabilmesine imkân tanıyan Esnek Sesli Yanıt Sistemi’ni kullanıma sundu. Sistemle cep telefonu kullanıcıları, en çok yararlandıkları menülerden yola çıkarak kendilerine özgü menü tasarımını yaratabiliyor.
Esnek Sesli Yanıt Sistemi’nin Ar-Ge Merkezi’nde tamamen kendi iç kaynaklarıyla geliştirildiğini belirten Avea Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orçun Onat şunları ifade etti:
“Her zaman müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarına doğrudan etki edecek proaktif çözümler geliştirmeyi hedefliyoruz. Artık müşterilerimiz, çağrı merkezimizde; ilgileri dışında kalan menüleri dinlemelerine gerek kalmaksızın, Avea Esnek Sesli Yanıt Sistemi’nden faydalanabilecek, ihtiyaç duydukları hizmeti daha hızlı alabilecekler. Avea Ar-Ge Merkezi’nde geliştirdiğimiz, bir benzeri daha olmayan bu yenilikçi servis sayesinde müşterilerimiz; Avea servislerinden en hızlı, en kolay ve en etkili şekilde yararlanma ayrıcalığını elde edecek.”
Esnek Sesli Yanıt Sistemi’nden yararlanmak isteyenler, servis tanımlamalarını Avea Online İşlem mMerkezi veya Avea Sesli Yanıt Sistemi ile şahsen ya da müşteri temsilcileri yardımıyla yapabilecek. Faturalı ve faturasız hat kullanıcıları; dilediklerinde Esnek Sesli Yanıt Sistemi ile oluşturdukları kişisel menü tercihlerini de yeniden düzenleyebilme imkanına da sahip olacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz