Avea'dan SMS'le yabancı dil desteği

Cep telefonu operatörü Avea, abonelerine her yerde sadece bir SMS’le bilmedikleri yabancı kelimeleri öğrenme imkanı...

Cep telefonu operatörü Avea, abonelerine her yerde sadece bir SMS’le bilmedikleri yabancı kelimeleri öğrenme imkanı sunuyor. Avea Sözlük Servisi’nde başarılı her sorgu 0,99 TL ile ücretlendiriliyor.
Sözlük Servisi ile cepte sözlük uygulamasını hayata geçiren GSM şirketinin aboneleri, 3 farklı yabancı dili cebinde taşıyarak cep telefonlarından İngilizce-Türkçe, Türkçe-İngilizce, Almanca-Türkçe, Türkçe-Almanca, Fransızca-Türkçe ve Türkçe-Fransızca dillerinde sözlük hizmeti alabilecek.
26 Kasım 2011 tarihinde hizmete girecek yeni servisten faydalanmak isteyen Avealıların anlamını öğrenmek istedikleri kelimeyi ve dili (Türkçe için TR, İngilizce için ING, Fransızca için FR, Almanca için ALM) yazıp 7171’ e SMS göndermeleri gerekiyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz