Avlanma Izin Ücretlerine Zam

Akdağmadeni Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Ali Bilgin, 2012-2013 yılı avlanma izin ücretleri 21 Eylül 2012 tarihi mesai bitiminden sonra

Akdağmadeni Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Ali Bilgin, 2012-2013 yılı avlanma izin ücretleri 21 Eylül 2012 tarihi mesai bitiminden sonra zamlanacağını belirtti.

Av dönemi için il sınırları dahilinde ve Türkiye genelinde avlanmak isteyen avcılardan tahsil edilecek avlanma izin ücretinin il geneli 50 TL, Türkiye geneli 110 TL olduğunu, 21 Eylül tarihinden sonra yatıranlar için ise il geneli 100 ve Türkiye geneli 220 TL olacağını kaydetti.

Bıldırcın ve üveyik avının 25 Ağustos tarihinde başladığını hatırlatan Bilgin, "Avcılarımızın mağdur olmamaları için avlanma pullarını zamanında almaları gerekiyor" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Yunus Taştan / Ömer Sarı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: