Avlu'da Deniz'i kurtaracak cinayet itirafı! Nihal Müdür'ü Azra mı öldürdü? Avlu 18. son bölüm final sahnesi izle

Avlu dizisi 18. son bölümüyle Perşembe akşamı ekrana geldi. Demet Evgar'ın başrolde oynadığı Avlu'nun son bölüm final sahnesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Zerrin Müdür Deniz'i odasına çağırarak Çiğdem'in cinayette gizli tanık olduğunu söyledi. Çiğdem Nihal Müdür cinayetiyle ilgili itirafta bulundu ve gerçek katili açıkladı. Nihal Müdür'ü Azra mı öldürdü? Deniz serbest mi kalacak? Peki Avlu 19. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Avlu dizisi son bölümle yaşananlar ve final sahnesi

Avlu dizisinin 1 Kasım Perşembe ekrana gelen 18. son bölüm final sahnesinde Deniz'i kurtaracak bir gerçek ortaya çıktı. Nihal Müdür'ün öldürülmesi olayında suçlanan Deniz suçsuzluğunu kanıtlamak için büyük bir fırsat yakaladı. Zerrin Müdür Deniz'i odasına çağırdı ve Çiğdem'in gizli tanık olarak itirafta bulunduğunu söyledi. Çiğdem cinayeti gördüğünü söyleyerek Nihal Müdür'ü Azra'nın öldürdüğünü açıkladı. Ancak bu da Kudret'in yeni bir oyunu mu? Deniz serbest mi kalacak? Tüm bu sorular 19. yeni bölümde ortaya çıkacak.

Demet Evgar, Nursel Köse, Ceren Moray ve Nergis Öztürk'ün paylaştığı Avlu'da Jale'nin ölümü herkesi sarstı. Jale'nin cenaze törenine mahkumlar ve gardiyanlar da katıldı. Dizide Jale rolünü canlandıran Şeyla Halis de veda etti. Avlu'nun merakla beklenen 19. yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.

AVLU 18. BÖLÜM ÖZETİ
Zerrin’in oyunları işe yarayacak mı? Kudret hücre hapsinde!
Yaşanan büyük isyandan sonra yaralar sarılmaktadır. Naciye, kızını korumak için taktik değiştirmek zorunda kalmıştır. Murat, Zerrin’in geçmişini araştırırken, Zerrin de Azra ile ilgili çok büyük bir sır öğrenecektir.