Avm Çatısında İntihar Girişimi

Eskişehir’de 8 katlı bir alışveriş merkezinin (AVM) çatısına çıkan ve borcu olduğu için aşağıya atlamak...

Eskişehir’de 8 katlı bir alışveriş merkezinin (AVM) çatısına çıkan ve borcu olduğu için aşağıya atlamak istediği öğrenilen genci, polis ekipleri uzun uğraşlar neticesinde ikna ederek çıktığı yerden indirdi.

Edinilen bilgiye göre, B.H. (21), saat 17.00 sıralarında çeşitli yerlere borcu olduğu gerekçesiyle 2 Eylül Caddesi’ndeki alışveriş merkezinin çatısına çıkarak kısa sürede çevrede toplanan vatandaşlara bağırarak atlayacağını söyledi. Alışveriş merkezinin etrafını saran meraklı kalabalık durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine kıra sürede 112 Acil Servis, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve polis ekipleri geldi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, gencin yanına çıkarak ikna çalışmalarına başladı. Uzun uğraşlar sonucu ikna edilen B.H., polisler birlikte aşağıya indirilerek gözaltına alındı. Ayrıca olay yerinde itfaiye ekipleri de hazır bulundu.

Reklam
Reklam

Öte yandan, tramvay hatlarının geçtiği caddede ulaşım aksamazken, çevrede bekleyen bazı meraklı vatandaşlar ise intihar girişimi esnasında çeşitli yorumlarda bulundular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: