Avm’de Badminton Tanıtıldı

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, yaz başında başladığı spor branşlarının tanıtılması çalışmalarına Alışveriş...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, yaz başında başladığı spor branşlarının tanıtılması çalışmalarına Alışveriş merkezinde devam ediyor. Son olarak Badminton branşı halka tanıtıldı.

Düzce’de spora olan ilginin artması ve vatandaşların her spor branşını yakından tanıması için Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan tanıtım gösterileri AVM’de devam ediyor. Spora branşlarının tanıtıcı gösterileri Badminton ile sürdü. Yaz aylarında başlatılan tanıtım uygulamalarında Badminton sporu öğrencileri AVM’de hem çalışma yaptı hem de vatandaşların ilgisini çekmeye çalıştı. Badminton Antrenörü Barış Kılıçkaya eşliğinde gerçekleştirilen gösteriye minikler ilgi gösterirken, şovun sonunda Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, çocuklara raket hediye etti.

Reklam
Reklam

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün spor branşlarının tanıtımı için çalışmaları önümüzdeki haftalarda da devam edeceği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: