Avrupa 3.'sü Boksöre Vali Savaş'tan Ödül

Polonya'da düzenlenen Avrupa Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası'nda 57 kiloda Avrupa 3.'sü olan Nevşehirli boksör Esra Yıldız, Vali Abdurrahman Savaş tarafından

Polonya'da düzenlenen Avrupa Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası'nda 57 kiloda Avrupa 3.'sü olan Nevşehirli boksör Esra Yıldız, Vali Abdurrahman Savaş tarafından altın ile ödüllendirildi.

Vali Savaş'ın makamında gerçekleşen ziyarete, Avrupa 3.'sü boksör Yıldız'ın yanı sıra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Yıldız'ın antrenörü Nedim Baba da katıldı.

Ziyarette konuşan Savaş, Nevşehirli boksörlerin bayan, erkek çok başarılı olduklarını, bayan sporcuların aldıkları derecelerin kendilerini biraz daha fazla mutlu ettiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Şampiyonada dereceye giren Yıldız'ı kutlayan Savaş, girdiği derece ile önemli bir işe imza atan Yıldız'dan bundan sonraki süreçte de aynı başarıları ve daha iyilerini beklediklerini kaydetti.

Ziyaret sonunda Vali Savaş, Avrupa 3.'sü boksörü altın ile ödüllendirdi.

Muhabir: Murat Asil

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz