Avrupa Birliği 61. Sertifika Programı Başladı

Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ), Ankara Üniversitesi Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Konrad Adenauer Stiftung'un ortaklaşa düzenlediği Avrupa Birliği 61.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi (GOÜ), Ankara Üniversitesi Avrupa Toplulukları Araştırma ve Uygulama Merkezi ve Konrad Adenauer Stiftung'un ortaklaşa düzenlediği Avrupa Birliği 61. Sertifika Programı başladı.

GOÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Taşlıçiftlik Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yeşilırmak Konferans Salonu'nda düzenlenen programda, açılış konuşmasını GOÜ Sosyal ve Ekonomik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Salih Barışık yaptı.

Barışık'ın ardından Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Çınar Özer, "Avrupa Bütünleşmesinin Tarihsel Gelişimi ve AB'nin Günsel Sorunları" konulu açılış dersini verdi.

Reklam
Reklam

Programa öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Avrupa Birliği 61. Sertifika Programı'nın 1 Aralık'a kadar devam edeceği belirtildi.

Muhabir: Zehra Aydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: