Avrupa Birliği Bakanı Ve Başmüzakareci Bağış, Elazığ'da

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Bağış, vefat eden iş adamı Sait Koç'un (39) Elazığ'daki cenaze namazına katıldı.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakareci Bağış, vefat eden iş adamı Sait Koç'un (39) Elazığ'daki cenaze namazına katıldı.

Bağış, uçakla geldiği Elazığ'da havaalanında gazetecilere yaptığı açıklamada, öncelikle Elazığ ve Türkiye'ye başsağlığı diledi.

Çok iyi bir insanı, çok başarılı bir iş adamını kaybettiklerini, kendisinin de çok sevdiği bir kardeşini, bir dostunu kaybettiğini ifade eden Bağış, "Sait kardeşimiz Elazığ'dan çıkıp kendi tırnaklarıyla uluslararası bir şirketin yönetim kurulu başkanlığına kadar yükselmiş, gerçekten çok başarılı, azmederek, çalışarak, okuyarak, dürüst ve insanca yaklaşımla neler başarılabileceğini göstermiş, çok genç yaşında çok büyük başarılara imza atmış bir kardeşimizdi" dedi.

Reklam
Reklam

Elazığ'a bugüne kadar hep keyifli sebeplerle geldiğini belirten Bağış, ilk defa inanmakta hala zorlandığı bir sebeple geldiğini ifade ederek, "Çok sevdiğim bir kardeşimize son görevimizi yapmaya geldik. Nur içinde yatsın" diye konuştu.

Bağış daha sonra İzzetpaşa Camisi'ne geçerek, Koç'un cenaze namazına katıldı. Bağış, burada Sait Koç'un babası Naim Koç'a sarılarak, başsağlığı diledi.

Elazığ Müftüsü Peyami Güngör'ün kıldırdığı cenaze namazına, Vali Muammer Erol, Elazığ AK Parti milletvekilleri Şuay Alpay, Faruk Septioğlu, Sermin Balık ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Koç'un cenazesi daha sonra kentin eski yerleşim yeri Harput'taki aile mezarlığında defnedildi.

Muhabir: Ömer Fansa / Emine Konuk

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: