Avrupa Birliği Bakanlığı 20 Pilot Ile Yaklaşık 2 Milyon Euro Bütçe Ayırdı

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından, 20 pilot il için 1 milyon 950 bin Euro’luk proje bütçesi...

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından, 20 pilot il için 1 milyon 950 bin Euro’luk proje bütçesi ayrıldığı bildirildi. AB Muğla Ofisi'nde, Vali Yardımcısı Mestan Yayman başkanlığında bir toplantı düzenlendi. Toplantıya, İl Özel İdare Genel sekreter Yardımcısı Veli Çelik ve proje yürütücü ortakları katıldı.

Vali Yardımcısı Yayman, burada yaptığı açıklamada, “Hazırlanan bütçe oranında 20 ilde projelendirme çalışmaları yapılacak. Bünyemizde valilik, belediyeler, üniversite ve sivil toplum kuruluşları yer alıyor. Hazırlanacak proje çalışmasında öncelikli olarak, ilimizin ön plana çıkan değerlerinin ele alınması gerekiyor. Bölgemizde AB projelerinden yararlanmak için gerekli çalışmalar yapılacak. Bunun için kapasite arttırımı çok önemli. 13-14 Mayıs 2013 tarihlerinde, AB Bakanlığı’ndan uzmanlar Muğla’ya gelecek. Projenin süresi 24 ay.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: