Avrupa Birliği Gençlik Değişimi Projesi Öğrencileri Bayburt'ta

"Ateş Topu" (Fireball) adlı Avrupa Birliği Gençlik Değişimi Projesi kapsamında Polonya, Romanya, Litvanya, Letonya, Slovakya ve Türkiye'den toplam 42 öğrenci,

"Ateş Topu" (Fireball) adlı Avrupa Birliği Gençlik Değişimi Projesi kapsamında Polonya, Romanya, Litvanya, Letonya, Slovakya ve Türkiye'den toplam 42 öğrenci, Bayburt'a geldi.

Zift Birleşik Proje Grubu üye organizasyonlarından Grup Gezginler'in yasal temsilcisi Ömer Çağıran, yaptığı açıklamada, proje kapsamında Polonya, Romanya, Litvanya, Letonya, Slovakya ve Türkiye'den 7'şer kişi olmak üzere toplam 42 kişinin Bayburt'a geldiğini belirtti.

Proje kapsamında katılımcı gençlerin küresel ısınma ve yenilenebilir enerji konulu seminerler, grup çalışmaları, etkinlikler ve aktiviteler düzenlediğini ifade eden Çağıran, "Daha Önce Erzurum, Kars, İstanbul'da aynı proje kapsamında farklı ülkelerden öğrencilerle bu tür çalışmaları gerçekleştirdik ve yine bundan sonra da farklı illerde devam edecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: