Avrupa Birliği’nin Şanlıurfa Ve Mardin’e Desteği Devam Ediyor

Maurice Ripert, 3 farklı projenin açılışının yapılacağı imza törenlerine ve iki konferansa katılmak üzere 10-11...

Maurice Ripert, 3 farklı projenin açılışının yapılacağı imza törenlerine ve iki konferansa katılmak üzere 10-11 Haziran 2013 tarihleri arasında Şanlıurfa ve Mardin’i ziyaret edecek.

Etkinliklere ayrıca Milli Eğitim Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı temsilcileri ve ayrıca vali ve belediye başkanları da katılacak. Bölgesel Rekabet Edebilirlik Operasyonel Programı (BROP) kapsamında finanse edilen üç projenin imza töreni 10 Haziran 2013 günü Şanlıurfa’da yapılacak. AB’nin Şanlıurfa’ya yaptığı mali destek 2002 yılına uzanırken bugün itibariyle kente sağlanan toplam destek 175 milyon EURO’ya ulaştı. Son projelerden Entegre Turizm Projesi 9,5 milyon EURO, Lisanslı Pamuk Deposu Projesi 9.1 milyon EURO ve Gıda Küme Projesi 3.7 milyon EURO olmak üzere üç yeni projenin toplam maliyeti 22.3 milyon EURO olarak belirlendi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz