Avrupa Gençlik Kış Festivali

Avrupa Gençlik Kış Festivali'ne, Erzurum'dan da sporcuların katılacağı bildirildi.

Avrupa Gençlik Kış Festivali'ne, Erzurum'dan da sporcuların katılacağı bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 17-22 Şubat tarihleri arasında Romanya'nın Braşov kentinde düzenlenecek festivalde başarılı sporcuların Türkiye'yi temsil edeceği belirtildi.

Avrupa Gençlik Kış Festivali'nde, Türkiye'yi Erzurum Kayak Kulübü'nden Eda Efendioğlu, Palandöken Gençlikspor Kulübü'nden Mustafa Topaloğlu'nun yanı sıra diğer Türk sporculardan Fatma Alara Ayyıldız, Olivia Sadioğlu, Dila Kavur, Korcan Cengiz, Deniz Kulaksızoğlu ve Sebahattin Erim Sunguroğlu'nun da katılacağı ifade edildi.

Reklam
Reklam

Söz konusu sporcuların Romanya'ya gitmeden önce 1-6 Şubat 2013 tarihleri arasında Bursa Uludağ'da kamp yapacağı belirtilen açıklamada, kayakla atlamada Türkiye'yi Muhammed İrfan Çintimar, Ayberk Demir ve Fatih Arda İpçioğlu'nun temsil edeceği vurgulandı.

Kayaklı koşuda ise Mustafa Mert Özerdem, Ali Aslan, Ali Çeliksoy, Muhammet Üstüntaş, Burcu Açıkgöz, Sema Bulmuş ve Naz Bektaş'ın olacağı belirtildi.

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: