Avrupa Şampiyonası’na Gidemeyen Takıma Highway Outlet Sahip Çıktı

Ekonomik sıkıntılar yüzünden Avrupa Şampiyonası’na gidemeyen Bolu AİBÜ Çim Hokey Bayan Takımı'na Highway Outlet sahip...

Ekonomik sıkıntılar yüzünden Avrupa Şampiyonası’na gidemeyen Bolu AİBÜ Çim Hokey Bayan Takımı'na Highway Outlet sahip çıkarak sponsorluk anlaşması imzaladı.

Bolu'da Çim Hokey dalında büyük başarılara imza atan Avrupa Şampiyonası'na gitmeye hak kazandıkları halde maddi yetersizliklerden dolayı gidemeyen Bolu AİBÜ Çim Hokey Bayan Takımı’na Highway Outlet sahip çıkarak bir basın toplantısı düzenledi.

Highway Otel'de düzenlenen basın toplantısına Bolu Dağı A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Hasan Umur, Çim Hokey Takımı Kulüp Başkanı Yılmaz Uçan, Antrenör Yasin Yükselen, takım oyuncuları ve basın mensupları katıldı.

Reklam
Reklam

"BUNDAN SONRA SIKINTI ÇEKMEYECEKLER"

Genç sporculara destek olacaklarını söyleyen Bolu Dağı A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Hasan Umur, bir yıl boyunca takıma sponsor olacaklarını belirterek, “Bugün buraya hayırlı bir iş için toplandık. Çim Hokey Bayan Takımımızın bir yıl boyunca sponsorluğunu Highway olarak biz yapacağız. Artık AİBÜ Highway Çim Hokey Bayan Takımı olarak anılacak. Kendileri ciddi ekonomik sıkıntılar çektiler. Bundan sonra çekmeyecekler. Şubat ayı sonunda Portekiz’de düzenlenecek olan Kulüpler Avrupa Şampiyonası’ndan başarıyla döneceklerini umuyoruz.” diye konuştu.

"BİRÇOK YERDEN DESTEK İSTEDİK YARDIM EDEN OLMADI"

Çim Hokey Takımı Kulüp Başkanı Yılmaz Uçan ise “Bizler bugüne kadar destek alamadık. Birçok yerden destek istedik ancak geri dönen olmadı. Bolu Dağı AŞ yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra hem Bolu’yu hem ülkemizi hem de Highway’i başarıyla temsil edeceğiz.” dedi.

Konuşmaların ardından Bolu Dağı A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Hasan Umur ile Kulüp Başkanı Yılmaz Uçan, sponsorluk sözleşmesi imzaladı. Takım otelde ki 5 günlük kampın ardından ,21 Şubat’ta Portekiz’de düzenlenecek olan Kulüpler Avrupa Şampiyonası’na katılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: