Avrupa Şampiyonundan Başkan Özcan’a Ziyaret

Makedonya’nın Üsküp kentinde gerçekleşen Avrupa Gençler Şampiyonası’nda 96 kiloda altın madalya kazanan ve Avrupa Şampiyonu...

Makedonya’nın Üsküp kentinde gerçekleşen Avrupa Gençler Şampiyonası’nda 96 kiloda altın madalya kazanan ve Avrupa Şampiyonu unvanını elde eden milli güreşçi Ali Bönceoğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’ı makamında ziyaret etti.

Tarsus İlçesine bağlı Özel Bahşiş Köyü’nde ikamet eden şampiyon Ali Bönceoğlu’nun ziyaretinde, babası ve aynı zamanda köy muhtarı olan Kerim Bönceoğlu’da hazır bulundu. Serbest stilde altın madalya kazanan milli güreşçiyi tebrik eden Başkan Özcan, “Tarsus’tan bir Avrupa Şampiyonu sporcumuzun çıkması, bizleri çok mutlu etmiştir. Mücadele ettiği branş ne olursa olsun, böylesine yetenekli sporcularımızın önemli başarılar elde etmesi biz yöneticileri her zaman sevindirir" dedi.

Reklam
Reklam

Kendisinin de daima spora ve sporcuya destek olan bir yerel yönetici olduğunu vurgulayan Özcan, “Bu bağlamda 16 branşta 1.000’ün binin üzerinde lisanslı sporcunun mücadele ettiği Mersin Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, önemli başarılara imza atmaktadır. Mersin insanı zaten genel yapısı ile spora ilgili insanlardan oluşuyor" diye konuştu.

Avrupa Şampiyonu milli güreşçiyi tebrik eden ve bundan sonraki süreçte de Türkiye'yi en iyi noktalara taşıyacak sonuçlar almasını temenni eden Özcan, günün anısına milli güreşçiye bir plaket takdim etti ve cumhuriyet altını taktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: