Avrupa'da kupa almadan hiç kimse gidemez!

Adnan Polat, Kewell transferinden sonra Galatasaraylı taraftarların sevincini ikiye katlayacak açıklamalar yaptı.

İddialı konuştu
Galatasaray Başkanı Adnan Polat, son derece iddialı açıklamalar yaptı. Liverpool'dan transfer edilen Harry Kewell'ın Sarı-Kırmızılı camiaya hayırlı olmasını dileyen Polat, listedeki diğer isimler için de girişimlerin sürdüğünü ve kısa süre içerisinde bombaları bir bir patlatmaya devam edeceklerini kaydetti. Polat, Kewell transferinin Arda'nın satılmasıyla en ufak bir ilgisinin olmadığının altını çizerek, şu çarpıcı ifadeleri kullandı:

Reklam
Reklam

‘Florya'dan çıkış yok!' "Kewell geldi diye Arda'nın satılması fikri, bana çok saçma geliyor. Böyle bir şey aklımızın ucundan geçmedi. Daha da net ifade etmek gerekirse, sadece Arda değil, Servet Çetin, Mehmet Topal, Emre Güngör gibi oyuncularımızı satmak niyetimiz kesinlikle yok. Kendileriyle de konuştum, müthiş bir jenerasyon yakaladığımızı söyledim. Böylesine genç bir jenerasyona sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Avrupa'da kupa kazanmadan, bu jenerasyondan hiç kimse ayrılamaz!"

‘Teknik heyet mükemmel' Ellerindeki genç kadroyu birkaç yıldızla takviye edip, başarıya ulaşmak istediklerini kaydeden Polat, "Geçen sezon takımın oturma sürecini geride bıraktık. Kurduğumuz iskelet kadroya ek olarak transferler yapıyoruz. Onların katılımıyla daha da güçleniyoruz. Teknik ekibimizden duyduğumuz memnuniyeti de defalarca dile getirdik daha önce. 13 Ağustos'taki Şampiyonlar Ligi ön elemesine kadar takımın maksimum seviyeye geleceğinden şüphemiz yok" açıklamasını yaptı.

‘Büyük hedeflerimiz var'
Polat, sözlerini şöyle tamamladı: "Şampiyonlar Ligi gibi özel bir vitrinde her sezon yer almalıyız. Bildiğiniz gibi Galatasaray, 7 sene önce çeyrek final oynadı bu ligde. Şimdi bizim yapmamız gereken, ‘en azından' bu seviyeye erişmek. Ama daha önce de söyledim, yine söylüyorum. Bu çeyrek finalin ötesi de var. İşte bizim hedeflediğimiz yer orası. Bunu başaracak güce de, inanca da, kaliteye de sahibiz. Tek istediğimiz taraftarlarımızın tükenmeyen desteği."

Reklam
Reklam