Avrupa'daki Malatyalılar Futbol Turnuvası Düzenleyecek

Almanya'da bulunan Avrupa Hekimhanlılar Derneği, 2. futbol turnuvası düzenleyecek.

Almanya'da bulunan Avrupa Hekimhanlılar Derneği, 2. futbol turnuvası düzenleyecek.

Avrupa'da yaşayan Hekimhanlı gençleri bir araya getirmek ve aralarında sosyal bağlar kurmak amacıyla iki seneden beri futbol turnuvası düzenlediklerini ve birincisini 7 Mayıs 2011'de yaptıkları turnuvanın ikincisi ise 5 Mayıs 2012 Cumartesi günü gerçekleşeceklerini söyleyen Avrupa Hekimhanlılar Derneği Başkanı Ali Ercan, turnuvanın ilgi görmesini beklediklerini bildirdi.

Turnuva için kuralar çekildi. Toplam 10 takımın katılacağı turnuvaya A Ggrubunda, Canakpınar, Salıcık, Kozdere, Sazlıca ve Başkavak, B Grubunda ise Hekimhan, Akpınar, İğdir, Uğurlu ve Balıkaya takımları mücadele edecek.

Reklam
Reklam

Dernek Başkanı Ali Ercan, turnuva birincisinin Malatya'nın Hekimhan ilçesinde yapılacak olan Festival Kupası'na katılacağını kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: