Avrupalı gençlerin staj tercihi Nevşehir

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde üniversite mezunu gençler, Avrupa Birliği (AB) konusundaki stajlarını Nevşehir’de yapmak istiyor. Çek...

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde üniversite mezunu gençler, Avrupa Birliği (AB) konusundaki stajlarını Nevşehir’de yapmak istiyor.
Çek Cumhuriyeti, Litvanya, İtalya, Yunanistan, İngiltere ve Fransa başta olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerindeki üniversitelerde Avrupa Birliği ile ilgili alanlardan mezun olan öğrenciler özellikle proje yönetimi ve eğitim yönetimi alanlarında staj yapmak üzere Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Birliği Projeler Koordinasyon Birimi'ni tercih ediyor.
Kente staj programı kapsamında ilk heyetin 5 Eylül- 5 Aralık 2011 tarihlerinde Litvanya’dan geleceği belirtildi.
Litvanya’da Vilnius Üniversitesi’nden gelecek olan heyet, 3 ay boyunca Nevşehir Valiliği AB Projeler Koordinasyon Merkezi, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü AB Projeler Koordinasyon Birimi ve Gülşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE’de staj yapacak.
Son yıllarda Comenius, Leonardo Da Vinci, Grundtvig, Avrupa Dil Ödülü ve diğer programlarda önemli başarılar elde eden Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü AB Projeler Koordinasyon Birimi, 2011 yılı içerisinde yapılacak değerlendirmeler sonucunda diğer Avrupa ülkelerinden de staj kabulü yapacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz