Avrupalı İngilizce Öğretmenleri Yahyalı'da

KAYSERİ (AA) - Yahyalı İmam İmam Hatip Lisesi tarafından yürütülen Avrupa Birliği projesi kapsamında 10 ülkeden 14 İngilizce öğretmeni ilçeye geldi.

KAYSERİ - Yahyalı İmam İmam Hatip Lisesi tarafından yürütülen Avrupa Birliği projesi kapsamında 10 ülkeden 14 İngilizce öğretmeni ilçeye geldi. Yahyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret eden öğretmenler, ardından ilçeyi gezerek, doğal güzelliklerini görme fırsatı buldu. Öğretmenler, Yahyalı Kaymakamı Ziya Polat'ı da ziyaret ederek, bir süre sohbet etti. Proje hakkında bilgiler veren okul müdürü Mehmet Sürmeli, iki yıl sürecek öğretmen değişimi programı kapsamında, okullarından da bazı öğretmenlerin çeşitli Avrupa ülkelerini ziyaret edeceğini söyledi. Polat, daha sonra, yabancı konuklarla Yahyalı Hükümet Konağı önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Heyettekiler Yahyalı Belediyesini de ziyaret etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: