Avrupalı Öğrenciler Kangal'da

'Geleceğimizi İnşa Ediyoruz' projesine ortak olan 10 ayrı ülkeden geçtiğimiz günlerde Sivas'a gelen öğrenciler, Kangal...

'Geleceğimizi İnşa Ediyoruz' projesine ortak olan 10 ayrı ülkeden geçtiğimiz günlerde Sivas'a gelen öğrenciler, Kangal ilçesini de ziyaret etti.

Sivas Halis Gülle Anadolu Lisesi'nin proje ortağı olduğu 'Geleceğimizi İnşa Ediyoruz' Avrupa Birliği Projesi kapsamında Almanya, Avusturya, Macaristan, Estonya, İtalya, İsveç, İspanya, İzlanda, Polonya ve Çek Cumhuriyeti'nden Sivas'a gelen Avrupalı 10 eğitmen ve 25 öğrenciden oluşan heyet, geçtiğimiz günlerde Kangal ilçesini ziyaret etti. Halis Gülle Anadolu Lisesi Müdürü İshak Görücü, gösterilen misafirperverlikten dolayı memnun olduklarını söyledi. Proje hakkında bilgiler veren Görücü, proje kapsamında kente gelen misafirleri ağırlayarak tarihi ve kültürel değerleri tanıtmaya gayret ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Kafilede bulunan Halis Gülle Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Ümit Saner'in tercümanlık yaptığı soru, cevap kısmı keyifli geçti. Sorulan sorulara içtenlikle cevap veren Avrupalı misafirler, sohbet sonrası dershane öğrencileriyle fotoğraf çektirdikten sonra ilçede bulunan balıklı kaplıcayı da ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: