Avrupalı Öğrencilerden Giresun’a Eğitim Desteği

Avrupa Gençlik Programı kapsamında 5 ülkeden Giresun’a gelen 30 öğrenci Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda temizlik...

Avrupa Gençlik Programı kapsamında 5 ülkeden Giresun’a gelen 30 öğrenci Yatılı Bölge İlköğretim Okulu'nda temizlik ve tadilat yaptı.

“Her şey Mümkün” projesi kapsamında Litvanya, Estonya,İspanya, Maceristan ve Bulgaristan olmak üzere beş ülkeden otuz öğrenci eğitime destek için Giresun’a geldi.Giresun’un Ülper Köyü’ndeki Yatılı Bölge Okulu’nda önce temizlik yapan yabancı öğrenciler daha sonra okulun masa sandalye, sıra gibi araç gereçlerinde tadilat yaptıktan sonra okulu boyayıp, duvar ve bahçelerini resimlerle süslediler.

Reklam
Reklam

Okuldaki yapılan çalışmaların ardından ise öğrenciler Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu ziyaret etti.

Giresun Ziraat Odası ise daha çok çiftçi çocuklarının okuduğu okula eğitim desteği veren yabancı öğrencilere düzenlenen yemek programıyla teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: