Avşar ve Saran el ele gezdi

KIRIKKALE (İHA) - Fenerbahçe eski yöneticilerinden Kırıkkaleli iş adamı Sadettin Saran, bu yıl yedincisi düzenlenen sünnet şöleni için Kırıkkale'ye geldi. 400 fakir çocuğu sünnet ettiren Saran, Hülya Avşar ile birlikte Kırıkkale sokaklarında gezdi.

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) aile çay bahçesinde düzenlenen şölende, çocuklara Fenerbahçe forması dağıtan Saran'a, çocukları sünnet olan aileler büyük ilgi gösterdi. Yaptığı çalışmalarla göz dolduran Kırıkkaleli işadamı ve Fenerbahçe eski yönetimi kurulu üyesi Sadettin Saran, Kırıkkale Çelebi Aile Çay Bahçesi'nde 400 fakir çocuğu sünnet ettirdi. Kentte bugüne kadar 4 okul yaptıran iş adamı Saran, yaptığı yardımlarla Kırıkkale halkının takdirini kazandı.

Reklam
Reklam

Sünnet şölenine Hülya Avşar ile birlikte gelen Sadettin Saran'ı Avşar ile birlikte görüntülemeye çalışan basın mensuplarının güvenlik görevlileri tarafından engellenmek istenmesi üzerine tartışma çıktı. Tartışmaya müdahale eden Sadettin Saran ve Hülya Avşar, güvenlik görevlilerini uzaklaştırarak basın mensuplarını sakinleştirdiler. Güvenlik görevlilerini uyaran Sadettin Saran, basın mensupları ile de tek tek görüşüp gönüllerini aldı.

A Milli Futbol Takımı'nın Pazar günü Hırvatistan ile oynayacağı çeyrek final maçıyla ilgili olarak açıklama yapan Sadettin Saran, "Milli Takımımıza ve Fatih Terim hocamıza güveniyorum. Hırvatistan maçını çok kolay kazanacaklar" dedi. Sünnet şöleninin ardından el ele Kırıkkale sokaklarında gezen Saran ve Avşar çifti vatandaşların ilgi odağı oldu.