Avukat Mürüvvet Beyaz Baro Başkanlığına Aday

Eskişehir Barolar Birliği'nin 6-7 Ekim'de yapacağı başkanlık seçimlerine aday olan Avukat Mürüvvet Beyaz , meslektaşlarının...

Eskişehir Barolar Birliği'nin 6-7 Ekim'de yapacağı başkanlık seçimlerine aday olan Avukat Mürüvvet Beyaz , meslektaşlarının meselelerini çözmek istediklerini söyledi.

Eskişehir'de 23 yıldır serbest avukatlık yaptığını, Baro Başkan Yardımcılığı, Çocuk Hakları İzleme Komisyonu Başkanlığı ve Staj Eğitim Komisyon Başkanlığı görevlerinde bulunduğunu belirten Beyaz, ''Baronun ve meslektaşlarımın sorunlarını iyi biliyorum. Her konuda çalışmış, baronun bütün organlarında yer almış ve çalışmaya hevesli, istekli arkadaşlarımla yola çıktık. Baronun sıkıntılarını biliyoruz. Son dönemde yaşanan sıkıntılar, barodaki meslektaşlarımızın bölünmesi, baronun basında olumsuz haberlerle yer alması ve baronun politize olmasına duyarsız kalamadım'' dedi.

Reklam
Reklam

Birliğin politize olmasına karşı olduğunu vurgulayan Avukat Mürüvvet Beyaz, ''Biz meslek meseleleriyle ilgilenmek istiyoruz. Mesleğin sorunlarını çözmek istiyoruz. Her siyasi görüşe eşit mesafedeyiz. Tüm siyasi görüşlere saygımız var, ancak baronun siyasete alet edilmesine karşıyız. Benim siyasi taraf olmamam, kucaklayıcı, bütünleştirici, birleştirici yapım, ilkelerimden taviz vermeden çalışacağıma olan inancım, etkin, mücadeleci ve kararlı olan yapım ile bu sorunları çözeceğime inanıyorum'' dedi.

Projelerinden bahseden Beyaz, baronun basınla olan ilişkilerinin düzenlenmesi için Basın ve Halkla İlişkiler Birimi kuracaklarını, çağı yakalamak ve uluslararası ilişkiler kurabilmek ve tüm avukatların mesleki gelişimlerini sağlamak için Sürekli Eğitim Birimi kurmayı hedeflediklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: