Avukat Orhan Öngöz, Trabzon Barosu Başkanlığına Aday Oldu

Avukat Orhan Öngöz, Trabzon Barosu’nun önümüzdeki ay yapılacak olağan genel kurulu öncesi başkanlığa aday olduğunu...

Avukat Orhan Öngöz, Trabzon Barosu’nun önümüzdeki ay yapılacak olağan genel kurulu öncesi başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Öngöz, baro binasında düzenlediği basın toplantısında, arkadaşları ve meslek büyükleri ile yaptığı görüşmeler neticesinde onların teveccüh ve teşvikleri ile aday olmaya karar verdiğini belirtti. Herkesimi kucaklayan, çalışan ve kolektif hareket eden güçlü bir yönetim kadrosu oluşturacaklarını ifade eden Öngöz, “Trabzon Barosu'nu rutin işlerin yapıldığı bir yer olmaktan kurtarıp esas misyonu olan meslektaşlarımızın mesleğin icrası sırasında karşılaştığı sorunlara çözüm üreten, tüm ihtiyaçlarına hızlı bir biçimde cevap veren, ertelemeyen, ötelemeyen ve ötekileştirmeyen, şehrimize, şehrimizin değerlerine ve ülke meselelerine de kayıtsız kalmadan ufuk açıcı ve net bir tavır belirleyen, dinamik bir baro haline getirmek ve baromuzu daha iyi temsil etmek için başkanlığa aday olmaya karar verdim.” dedi.

Reklam
Reklam

Seçim sürecinin huzur ve kardeşlik ortamı içerisinde geçmesini temenni eden Öngöz, genel kuruldan da Trabzon Barosu'nu daha ileriye taşıyacak güçlü bir yönetim çıkmasını diledi.

Trabzon Barosu’nun 6 Ekim 2012 tarihinde yapılacak genel kurulunda, mevcut başkan Mehmet Şentürk ve Orhan Öngöz başkanlık için yarışacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: