Avukat, taciz iddiasıyla gözaltına alındı

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde, kadınları taciz edip cep telefonu ile görüntülerini çektiği ileri sürülen avukat, güven...

Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde, kadınları taciz edip cep telefonu ile görüntülerini çektiği ileri sürülen avukat, güven timleri tarafından gözaltına alındı.

İddiaya göre Avukat S.P., Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi üzerinde gözüne kestirdiği kadınları takip edip, müstehcen görüntülerini cep telefonuyla çekmeye çalıştı. Durumu fark eden kadınlar, konuyla ilgili polise ihbarda bulundu. Güven timleri S.P.’yi takibe aldı. Şüpheli suçüstü yakalandıktan sonra Taksim Polis Merkezi’ne götürüldü. Taciz edildiğini ileri süren 2 üniversite öğrencisi de S.P.’den şikayetçi olmak için polis merkezine geldi.

Reklam
Reklam

Zanlının cep telefonundaki görüntüleri polislere inceletmediği, bu nedenle savcının zanlıyı mevcutlu olarak çağırdığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: