Avukat Yunus Doğan Kahyalar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Adana Barosu avukatlarından Yunus Doğan Kahyalar, son yolculuğuna uğurlandı.

Geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitiren Adana Barosu avukatlarından Yunus Doğan Kahyalar, son yolculuğuna uğurlandı.

Adana Barosu avukatlarından Burcu Kahyalar'ın da babası olan evli ve 2 çocuk babası Kahyalar için eski adliye binasında tören düzenlendi.

Törende konuşan Adana Barosu Başkan Yardımcısı Hakan Önenli, meslek büyüğü Yunus Doğan Kahyalar'ın, işini seven son derece donanımlı bir insan olduğunu söyledi.

Yunus Doğan Kahyalar'ın vefatının üzüntüsünü yaşadıklarını belirten Önenli, "Kendisini, mesleğimiz ve baromuz adına yaptığı çalışmaları asla unutmayacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Kahyalar'ın cenazesi daha sonra Karslı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Törene, Kahyalar'ın ailesi, yakınları, Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Kaya, Cumhuriyet Başsavcı vekili Ahmet Akkaya, Baro Genel Sekreteri Yasemin Tanır ve çok sayıda avukat katıldı.

Muhabir: Ali Güreli

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: