Avustralya Büyükelçisi Biggs’den Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nin düzenlediği Avustralya Kısa Filmleri gösterimleri dolayısıyla Eskişehir’de bulunan Avustralya’nın...

Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi’nin düzenlediği Avustralya Kısa Filmleri gösterimleri dolayısıyla Eskişehir’de bulunan Avustralya’nın Ankara Büyükelçisi Ian David Grainge Biggs, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Temaslarda bulunmak üzere Eskişehir’e gelen çeşitli ülkelerin büyükelçilerinin Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaretleri sürüyor. Son olarak, Avustralya’nın Ankara Büyükelçisi Ian David Grainge Biggs, Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Konuk büyükelçiyi Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nuray Akçasoy karşıladı. Başkanvekili Akçasoy’dan Eskişehir hakkında bilgi alan Büyükelçi Biggs, Eskişehir ile çeşitli konularda işbirlikleri kurmaktan memnun olacaklarını ifade etti. 2015 yılının Türkiye’de Avustralya Kültür Yılı ilan edildiğini belirten Biggs, 2015 yılında Eskişehir ile kültürel ilişkiler de kurulabileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediye Başkanvekili Nuray Akçasoy ise ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, Avustralya ile kurulabilecek ilişkilerden çok memnun olacaklarını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: