Avustralya Konsolosluğu'ndan, Edremitli Kadınlara Hamur Açma Makinesi

Avustralya'nın Çanakkale Konsolosluğu'nca, Edremit ilçesinde, kadınları tek çatı altında toplayan Nar Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi'ne otomatik hamur açma

Avustralya'nın Çanakkale Konsolosluğu'nca, Edremit ilçesinde, kadınları tek çatı altında toplayan Nar Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi'ne otomatik hamur açma makinesi ve fırın hibe edildi.

Avustralya'nın Çanakkale Konsolosu Nicolas Sergi ile konsolosluk görevlileri Sinan Toklucu ve Barış Kaya, kooperatife bir süre önce teslim edilen hamur açma makinesi ile fırında yapılan yemeklerden yedi.

Sergi, konsolosluk olarak görev bölgelerinin Çanakkale'nin yan ısıra Balıkesir, Edirne ve Tekirdağ'ı da kapsadığını belirterek, "Dolayısıyla bu yardımlarımızı spesifik olarak belirlenmiş akreditasyon bölgelerimizde gerçekleştiriyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Kooperatif başkanı Nedret Gürdal ise kadınları birer meslek sahibi yapmak ve tek çatı altında toplamak için bir araya geldiklerini ifade ederek, desteklerinden ötürü konsolosa ve ülkesine teşekkür etti.

Muhabir: Hakan Firik / Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: