Avusturyalı Turist Kafilesi, Erzincan’a Hayran Kaldı

Tur Kayağı yapmak için Türkiye’ye gelen turist kafilesi Erzincan çevresinde bulunan dağlara hayran kaldı. Özellikle...

Tur Kayağı yapmak için Türkiye’ye gelen turist kafilesi Erzincan çevresinde bulunan dağlara hayran kaldı. Özellikle Ergan Dağı'nı çok beğendiklerini söyleyen Avusturyalı turistler Erzincan’ın doğal güzelliklerini çok beğendiklerini söyledi.

Avusturyalı 6 kişiden oluşan Tur kayağı kafilesi Tur Kayağı yapmak için geldiği Erzincan’a hayran kaldı. Erzincan Doğa Sporları Kulübü Tur Kayağı Rehberi Yusuf Canbaba nezaretinde Ergan Dağı, Bakın, Navgöl, Yeşilgöl, Munzur, Hel Tepe ve Bana dağı zirvelerinde Tur kayağı yapan Alpine Club Austria sporcusu olan 6 sporcu bölgeye hayran kaldı. Erzincan'da 14 gün kalan ve her gün bir zirveden kayan Avusturyalı Alpine Club Austria sporcuları Erzincan Doğa Sporları Kulübü Tur Kayağı Rehberi Yusuf Canbaba’ya teşekkür ederek, "Bu doğal güzellikleri bize tanıtan ve bize rehberlik eden Canbaba’ya teşekkür ederiz." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: