Avusturya'nın İstanbul Başkonsolosu Wendl'den ETSO'ya Ziyaret

EDİRNE (AA) - Avusturya'nın İstanbul Başkonsolosu Christine Wendl, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Recep Zıpkınkurt'u ziyaret etti.

Avusturya'nın İstanbul Başkonsolosu Christine Wendl, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Zıpkınkurt'u ziyaret etti. Wendl, ziyarette, bir dizi temaslarda bulunmak ve işbirlikleri oluşturmak için Edirne'ye geldiğini, iki ülke arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerin artması konusunda çalışmalar sürdürdüklerini belirtti. ETSO Başkanı Zıpkınkurt ise Başkonsolos Wendl'e yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Avusturya ile ortak AB projeleri yürütebileceklerini ifade eden Zıpkınkurt, şunları kaydetti: "Sosyal sorumluluk projelerinde işbirliği yapabiliriz, iş adamlarımız ile ticari işbirlikleri oluşturabiliriz. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası olarak kadın ve genç girişimcilerimize önem veriyoruz. Balkan ülkelerindeki kadın ve genç girişimcilerimizi bir araya getirecek toplantı ve organizasyonlar yapmayı planlıyoruz. Bu organizasyona Avusturya'daki kadın ve genç girişimcileri dahil edebiliriz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz