Ay Işığım Derneği Çocuk Giyim Merkezi Açıldı

Yedi yıldır binlerce yetim ve öksüz çocuğa bayramlık giydiren Ay Işığım Derneği’nin bu yıl yardımlarını...

Yedi yıldır binlerce yetim ve öksüz çocuğa bayramlık giydiren Ay Işığım Derneği’nin bu yıl yardımlarını dağıtacağı Çocuk Giyim Merkezi’nin açılışı gerçekleşti.

Açılışı yapılan Çocuk Giyim Merkezi’ni Vali Celalettin Güvenç’e Dernek Başkanı İbrahim Halil Ural gezdirirken, açılışa AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Kaçar, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve çok sayıda yetkili katıldı. Vali Güvenç’e derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren İbrahim Halil Ural, bu yıl hedeflerinin 12 bin yetim ve öksüz çocuğu giydirmek olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Vali Celalettin Güvenç ise, Ramazan ayının rahmet ve bereket ayı olduğunu belirterek, "Allah’a şükür ki artık bu topraklarda hiç kimse kimsesiz değil. Bu tür çalışmaların Şanlıurfa’ya yayılmasını diliyor ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra Vali Celalettin Güvenç, Ay Işığım Derneği’nin Çocuk Giyim Merkezi’ne gelen yetim ve öksüz çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirerek Viranşehir’e gitmek üzere merkezden ayrıldı. Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde hizmete açılan Ayışım Derneği Çocuk Giyim Merkezi tamamı yeni olan elbiseleri hayırseverlerin bağışları ile alırken, bir yetim veya öksüz çocuğu giydirmenin bedelinin 40 lira olduğu bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz