Ay Işığım Derneği'nden, 11 Bin 23 Çocuğa Bayramlık Yardımı

ŞANLIURFA (A.A) - Merkezi Şanlıurfa'da bulunan Ay Işığım Yardımlaşma Kültür ve Eğitim Derneği, hayırseverlerin desteğiyle Ramazan ayında 11 bin 23

ŞANLIURFA (A.A) - Merkezi Şanlıurfa'da bulunan Ay Işığım Yardımlaşma Kültür ve Eğitim Derneği, hayırseverlerin desteğiyle Ramazan ayında 11 bin 23 çocuğa bayramlık hediye etti.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, 2006 yılından bu yana yetim ve öksüzlere hizmet etme konusunda faaliyetini sürdüren dernek bu yıl da bir organizasyon yaptı.

Bu kapsamda düzenlenen etkinlik hayırseverlerden büyük ilgi gördü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Ay Işığım Derneği Genel Sekreteri Bekir Türkoğlu, "Yetimin sevinci sizin olsun" sloganıyla başlattıkları çalışmanın Türkiye genelinde yankı bulduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Türkoğlu, bu tür yardımların yıl boyunca devam edeceğini kaydetti.

Muhabir: Yasin Dikme

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: