Ayak Üstü Sohbet Ölümden Kurtardı

Bursa'nın İznik ilçesinde, bir tır park halindeki traktörü ezdi. Kaza esnasında ağabebiyle ayak üstü sohbet...

Bursa'nın İznik ilçesinde, bir tır park halindeki traktörü ezdi. Kaza esnasında ağabebiyle ayak üstü sohbet eden traktör şoförü ölümden döndü.

İzmir'den yüklediği fidanları Kastomonu'ya götürmek üzere yola çıkan 37 FA 606 plakalı tırın şoförü Abdullah Zariç (29), İznik'in Boyalıca kasabasında virajı alamayarak önce bir evin istinat duvarına ardından yol kenarında duran traktöre çarptı. Faciya ramak kalan kazada, 16 H 1091 plakalı traktörün sürücüsü Eşref Hanlı'yı ağabeyi ile yaptığı ayak üstü sohbet kurtardı. Hanlı, tarlaya giderken traktörünü kısa süreliğine yol kenarına park ederek markete alışverişe girdi. Alışverişini tamamlayan traktör sürücüsü, ağabeyi ile karşılaştı. Abi kardeş ayak üstü sohbet ederken, o esnada tır traktörü altına alıp hurdaya çevirdi. Kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: