Ayakkabı içinde eroin sevkiyatına polis engeli

Gaziantep polisi ayakkabı içerisinde eroin sevkiyatı yapmak isteyen 3 kişiyi suçüstü yakaladı. Polis tarafından yapılan...

Gaziantep polisi ayakkabı içerisinde eroin sevkiyatı yapmak isteyen 3 kişiyi suçüstü yakaladı. Polis tarafından yapılan iki farklı operasyonda 513 gram eroin maddesi ile 2 kilo 785 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde kaçakçılığı, ticareti ve nakli yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik yapılan çalışmalarda 3 kişi yakalandı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, il merkezinde gerçekleştirilen operasyonda ayakkabıların tabanına yerleştirilmiş vaziyette toplam 513 gram eroin maddesi olduğu tespit edildi. Operasyon kapsamında Ö.G. (34) ve M.S. (40) isimli şahıslar gözaltına alındı.
Ayrıca yapılan bir başka operasyonda ise 2 kilo 785 gram kubar esrar maddesi bulundu. Operasyon kapsamında H.Y (26) isimli şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından ‘uyuşturucu madde ticareti yapmak ve nakletmek’ suçundan adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz