Ayakkabı Izinden Yakalandı

Konya'da bir evden dizüstü ve tablet bilgisayar çalınmasıyla ilgili olarak aranan şüpheliyi, sandalyede bıraktığı ayakkabı izi yakalattı.

Konya'da bir evden dizüstü ve tablet bilgisayar çalınmasıyla ilgili olarak aranan şüpheliyi, sandalyede bıraktığı ayakkabı izi yakalattı. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği, Fatih Işıklar Mahallesi Doğruırmak Sokak'ta Sunay G'ye ait evden dizüstü ve tablet bilgisayar çalınmasıyla ilgili çalışma başlattı. Balkon kapısını zorlayarak içeri giren hırsızın eşkalini belirleyen polis ekipleri, mahallede araştırma yapmaya başladı. Poliste 40'a yakın suç kaydı bulunan Sinan Y, hırsızlık olayının yaşandığı yerde görüldü. Polise, evine gittiğini söyleyen ve suçlamayı kabul etmeyen Sinan Y'nin ayakkabısının altındaki desene bakan polisler, hırsızlığı yaşandığı evdeki sandalye üzerindeki izle örtüştüğünü fark etti. Çalınan dizüstü ve tablet bilgisayar da Sinan Y’nin evinin çatısında bulundu. Şüpheli polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: