Ayakkabı Sektörü İzfaş'ta Buluştu

Ankara Ayakkabı ve Çantacılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği, İzmir Ayakkabıcılar Odası ve İZFAŞ güçlerini...

Ankara Ayakkabı ve Çantacılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği, İzmir Ayakkabıcılar Odası ve İZFAŞ güçlerini birleştirdi. 10-13 Ocak 2013 tarihlerinde 33’üncü kez gerçekleştirilecek olan Ayakkabı Yaz-İzmir, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı’nın Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya

İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Tahsin Güzel, Ankara Ayakkabı ve Çantacılar Odası Başkanı Hüseyin Uzun, EGAYSAD - Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Erdal Durmaz, İZFAŞ Genel Müdürü V. Mehmet Şakir Örs, İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karatay, oda ve dernek üyeleri ile İZFAŞ çalışanları katıldı.

Reklam
Reklam

Odalarla derneğe katılımları ve destekleri için teşekkür eden İZFAŞ Genel Müdürü V. Mehmet Şakir Örs, "Uzun yıllardır süre gelen fuarımızı yeni bir dinamizm, yeni bir heyecanla gerçekleştirmek için biraraya geldik. 2013 Ocak ayında organize edeceğimiz Ayakkabı Yaz Fuarı ile birlikte bir çıkış yapmak, daha iyiyi yakalamak istiyoruz. Doğru hedeflere ulaşmamız için birbirimize ihtiyacımız var. Odaların katılımını arzuluyor ve önemsiyoruz. Sizlerin işbirliği, desteği ve iyi bir planlama ile fuarımızın çıtasını yükselteceğiz. Fuarımızı sadece İzmir’in, Ege’nin değil tüm Anadolu’nun temsilcisi yapmak ve bir Türkiye fuarı haline getirmek istiyoruz” diye konuştu.

İzmir Ayakkabıcılar Odası Başkanı Tahsin Güzel de, "İzmir Ayakkabı Fuarı’nın Türkiye fuarı olması için Türkiye’de ayakkabı sektörünü temsil edenlerle beraber tek yürek olmamız gerekiyor. Ortadoğu’da ciddi alıcı çalışması, ulusal ve uluslararası ölçekte iyi bir tanıtım yapılması gerekli” dedi. Ankara Ayakkabı ve Çantacılar Odası Başkanı Hüseyin Uzun, işbirliğine verdiği önemi, "İzmir Ayakkabı Fuarlarının gelişmesine destek olmak istiyoruz. Bu konuda üzerimize düşen görev neyse yerine getirmeye hazırız. Hem katılımcı hem de ziyaretçi çalışmalarında destek vermek için işbirliği yapacağız" şeklinde ifade etti. Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Erdal Durmaz ise, İzmir Ayakkabı Fuarı’nın gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Ayakkabı sektöründeki yenilikleri ve gelecek sezon trendini bir arada görme olanağı sunan ve kurulan ticari bağlantılarla sektöre büyük ivme kazandıran Ayakkabı Yaz 2013 - İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarlar Fuarı 33. kez gerçekleştirilecek.

İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda organize edilecek Ayakkabı Yaz Fuarı’nda, 1 No’lu holde kadın- erkek ve çocuk ayakkabıları, 2 No’lu holde kadın-erkek ayakkabısı, 3 no’lu holde çocuk ayakkabısı ve yan sanayi ürünleri yer alacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: