"Ayakkabı Yaz" İzmir, Ayakkabı, Çanta Ve Aksesuarları Fuarı'na Doğru

İZMİR (AA) -  "Ayakkabı Yaz"  İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı'nın, 9-12  Ocak  arasında 35. kez düzenleneceği bildirildi.

İZMİR - "Ayakkabı Yaz" İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı'nın, 9-12 Ocak arasında 35. kez düzenleneceği bildirildi. İZFAŞ'tan yapılan açıklamada, bu yıl 35. kez gerçekleştirilecek olan "Ayakkabı Yaz" İzmir, Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı'nın 2014 yılının ilk fuarı olacağı belirtildi. Yaz ve Kış olmak üzere yılda iki kez düzenlenen İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı, İzmir Ayakkabıcılar Odası, Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD), Ankara Ayakkabıcılar Odası ve sektör temsilcilerinin destekleri ile organize ediliyor. Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak Ayakkabı Yaz Fuarı, İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenecek. Dört gün sürecek fuarda, 2 No'lu holde kadın-erkek ayakkabısı, 3 No'lu holde çocuk ayakkabısı ve yan sanayi ürünleri sergilenecek. Vitrinlerde yer alacak 2014 yılının kış modellerinin sergileneceği Ayakkabı Yaz Fuarı'nda, erkek-kadın, çocuk ve spor ayakkabılar ile terlik, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları olacak. Fuara yönelik tahsis çalışmalarının devam ettiğini belirttiği açıklamada, İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs'ün şu ifadelerine yer verildi: "İZFAŞ olarak sektöre, kent, bölge ve ülke ekonomisine destek vermek için uğraşıyoruz. İzmir'in öncü fuarcılık şirketi olarak hedefimiz, başarılı organizasyonlara imza atmaktır. Bu fuarlar sayesinde İzmir, sektörlerde dünya çapında tanınan bir marka haline gelmiştir. Bölgenin, ihracat ve istihdam potansiyeli yüksek sektörlerine yönelik profesyonel ihtisas fuarlarından olan ayakkabı fuarlarını daha da büyütmeyi amaçlıyoruz." Ayakkabı sektörünün yeni pazarlara açılması ve mevcut pazarlarını geliştirmesi için alım heyeti organizasyonlarının üzerinde önemle durduklarının dile getiren Örs, sektörün hedef pazarları arasında yer alan ülkelere yönelik ziyaretçi çalışması yaptıklarını da sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: