Ayaklarını Düzgün Yıkamadığı Için Karısını Dövmüş

Trabzon'da bir kadın, ayaklarını düzgün yıkamadığı gerekçesiyle kendisini dövdüğünü öne sürdüğü eşi hakkında şikayetçi oldu.

Trabzon'da bir kadın, ayaklarını düzgün yıkamadığı gerekçesiyle kendisini dövdüğünü öne sürdüğü eşi hakkında şikayetçi oldu.

Çarşı Polis Merkezi'ne müracaat eden Z.K, 15 yıllık eşi E.K'nin alkol bağımlısı olduğunu öne sürerek, gece saatlerinde aşırı alkollü olarak Çınarlı Mahallesi'ndeki evlerine gelen eşinin, ayaklarını yıkamasını istediğini savundu.

Eşinin ayaklarını yıkadığı sırada "Ayaklarımı düzgün yıka, iyi yıkamıyorsun" diyerek boynunu sıkıp kendisini dövdüğünü, hakaret ettiğini ve ailesini de ölümle tehdit ettiğini iddia eden Z.K, bunun üzerine evi terk ettiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Z.K, boşanmayı düşündüğünü söylediği kocasından şikayetçi oldu.

Polislerce götürüldüğü hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Z.K'nin, yüz ve boynunda kızarıklıklar olduğu ve genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis, Z.K'nin kocası E.K'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Muhabir: Tuncay Bekar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: