Ayaş Belediyesi Aşure Dağıttı

Ankara'nın Ayaş Belediyesi, Muharrem ayı münasebetiyle Ayaş Cumhuriyet Meydanı ile Ayaş’a bağlı Sinanlı ve Çanıllı...

Ankara'nın Ayaş Belediyesi, Muharrem ayı münasebetiyle Ayaş Cumhuriyet Meydanı ile Ayaş’a bağlı Sinanlı ve Çanıllı mahallelerinde halka aşure dağıttı.

Aşure dağıtımında konuşan Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç, “Böyle önemli ve anlamlı bir günde halkımız ile birlik beraberlik içinde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kerbela’da katledilen İmam Hüseyin’i anarak bolluğun ve bereketin simgesi olan aşureyi dağıtıyoruz. Ayaş esnafına da katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Halkımız için gerçekleştirdiğimiz bu tür etkinliklerde halkın da dayanışma içinde olması bizleri mutlu ediyor. Bu nedenle tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunar, halkımızın aşure gününü kutlarım.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: