Ayaz, Yeni Öğrenci Yurdunda İftar Yaptı

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Barbaros Mahallesinde yapımı devam eden Mustafa Çakır Öğrenci Yurdu binasında...

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Barbaros Mahallesinde yapımı devam eden Mustafa Çakır Öğrenci Yurdu binasında düzenlenen iftar programına katıldı.

Yurt yöneticisi Hamdi Aktürkoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen iftara Başkan Hüseyin Ayaz’ın yanı sıra Kocaeli Korganlılar Derneği Başkanı Yunus Şener ile başkan yardımcıları da katıldı.

İftar öncesi Mustafa Çakır Öğrenci Yurdu binasını dolaşan Başkan Ayaz, inşaatın son durumu hakkında yönetici Aktürkoğlu’ndan bilgi aldı. Başkan Ayaz iftar saatiyle birlikte açılan orucun ardından gerçekleşen sohbette "Merhum Başkan Mustafa Çakır’ın adını taşıyan bu öğrenci yurdumuz, gelecek nesillere hizmet edecektir. Böylesi güzel bir bina sanırım tüm öğrencilerin hayalidir. Bende bize düşen görev ne varsa yapmaya hazırım” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: