Aybüke Levent Başarıya Doymuyor

Bozüyüklü milli sporcu Aybüke Levent Alaşehir'de düzenlenen ve 110 sporcunun katıldığı Türk Cumhuriyetleri ve Türk...

Bozüyüklü milli sporcu Aybüke Levent Alaşehir'de düzenlenen ve 110 sporcunun katıldığı Türk Cumhuriyetleri ve Türk Toplulukları Karate Turnuvası'nda birinci oldu.

Milli sporcu Aybüke Levent, Ümit Bayanlar +54 kiloda yaptığı zorlu karşılaşmalardan sonra 1.'inci oldu. Son gün karşılaşmalarından ardından Türkiye takım halinde birinci olurken Azerbaycan takım halinde ikinci, Kırgızistan ise takım halinde üçüncü oldu.

Aybüke’nin antrenmanlarını yoğun şekilde devam ettirdiğini belirten Eskişehir Beden Terbiyesi Karate Antrenörü Sami Togay, "Bu turnuvadan sonra Aybüke 1 hafta dinlenecek, sonrasında 22-23 Ağustos tarihlerinde Erzurum’da yapılacak olan 10'uncu Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası için yoğunlaşacağız. Devamında da zaten Eylül ayında Türkiye Şampiyonası var" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz