Aycan Demirci kimdir? Gardırop Savaşları'ndan Boxun Yıldızları'na Aycan Demirci!

Aycan Demirci, yeni yarışma programı Boxun Yıldızları'nda boy gösteriyor. Gardırop Savaşları'ndan ringe atlayan Aycan Demirci, kendisi ile birlikte 14 ünlü isimin yarışmada yumruklarını konuşturuyor. İlk maçını kazanan Aycan Demirci, ikinci maçında galip gelebildi mi? Peki Aycan Demirci kimdir?

Aycan Demirci, tv8'in yeni yarışma programı Boxun Yıldızları için ringe çıktı. Aycan Demirci ile birlikte 14 ünlü ismin yer aldığı yarışmada ilk maçında mağlup olduktan sonra dün akşam yapılan ikinci maçını da kaybetti. Aycan Demirci'nin yanı sıra Boxun Yıldızları'nda Fulya Keskin, Şenol İpek, Bülent Çetinaslan, Ateş Fatih Uçan, Çılgın Sedat, Survivor Sahra Işık, Berna Canbeldek, Sami Levi, Asena, Baki Mercimek, Ayşıl Özaslan, Ramazan Kalyoncu, Doğuş yer alıyor. Yarışmayı Milli boksör Adem Kılıçcı, Bilgehan Demir ve Dilara Gönder sunuyor. Peki Aycan Demirci kimdir?

Reklam
Reklam

AYCAN DEMİRCİ KİMDİR?

Fox TV'deki Gardırop Savaşları ile tanınan Aycan Demirci 1996 İstanbul doğumludur. Modellik yapan Aycan Demirci, Gardırop Savaşları yarışmasının birinci sezonunda yarışmış, 3 Şubat Cuma günü elenerek Gardırop Savaşları’na veda etmiştir. Aycan Demirci Gardırop Savaşları yarışmasının ikinci sezonunda da yer almıştır. Son on bölümlük final ile geri dönmüş ikinci sezonun son 5 yarışmacısı arasına girmiştir. Kıyafetlerine ve gardırobuna güvendiği için yarışmaya katıldığını belirtmektedir. Alışveriş için ayda 13 bin lira harcadığı dönemler olduğunu söylemiştir.

Anahtar Kelimeler: