Aycan, “her Gün Ülkenin Değişik Köşelerinde Bir Eve Ateş Düşüyor”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Yıldırım Aycan, her gün ülkenin değişik köşelerinde bir...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli İl Başkanı Yıldırım Aycan, her gün ülkenin değişik köşelerinde bir eve ateş düştüğünü söyledi.

Hakkari’de meydana gelen ve 6’sı asker ve 2 korucunun şehit olduğu saldırıyla ilgili il binasında basın toplantısı düzenleyen CHP Denizli İl Başkanı Yıldırım Aycan, “Henüz yirmili yaşlardaki gençlerimiz, anlamsız bir savaşta kara toprağa düşüyor. Dün yine, 8 evladımız kör kurşunlara hedef oldu. Terör örgütü, organize bir biçimde, Hakkari’de karakollarımıza saldırdı. 8 yiğidimiz vatan uğruna şehit düştü” dedi.

Reklam
Reklam

Acının ülkenin her yerine, dalga dalga yayıldığını belirten Aycan, “Devleti yönetenler, bu acının karşısında yine konuştu. Ama hiçbir şey yapmamaya devam ediyorlar. Yalnız konuşuyorlar. Biz laf değil, iş istiyoruz. Çocuklarımız ölmesin diyoruz” dedi. 14 gündür Şemdinli’de bir savaş yaşandığını ve uçakların vatan toprağını bombaladığını söyleyen Aycan, “Askerlerimiz orada savaşıyor. Allah aşkına, Şemdinli de neler oluyor? Halkımızdan ne gizleniyor? Bu ülkeyi seven insanlar olarak ciddi endişe içindeyiz. Halep’te olup bitenleri her vesile ile halkımıza anlatan siyasal güç, kendi ülkemizde olanları bizden saklıyor. Bu ne yaman çelişkidir, anlamıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: