Ayçiçeği Tarlasında Kenevir Yetiştirmişler

Adana’da jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda yaklaşık 8 bin kök kenevir ve 70 kilo toz, 22...

Adana’da jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda yaklaşık 8 bin kök kenevir ve 70 kilo toz, 22 kilo da kubar esrar ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde üretimi yapan şahıslara yönelik yürütülen istihbari çalışmalar neticesinde Yüreğir ilçesi Çelemli beldesinde kenevir ekildiğini bilgisine ulaştı.
Bunun üzerine harekete geçen ekipler, A.S., M.K., T.Ö. ve E.C. isimli şahısların ait ayçiçeği ekili tarlalarında ve bahçelerinde yasadışı ekim yaparak kenevir bitkisi yetiştirdikleri tespit etti. Operasyon düzenleyen ekipler, şahısların tarlalarında ve evlerinde yapılan aramalarda 7 bin 692 kök kenevir, 69 kilo 934 gram kubar, 22 kilogram toz esrar ile ruhsatsız seri numarası ve markası kazınmış bir av tüfeği ele geçirdi. Kenevir bitkileri olay yerinde imha edilirken, şahıslar hakkında yasal işlem yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: