Ayda 39 liraya internet, televizyon ve telefon hizmeti

TTNET Üçü Bir Yerde Paketi ile internet, televizyon ve telefon hizmetlerini ayda 39 liraya sunuyor.<br/>...

TTNET Üçü Bir Yerde Paketi ile internet, televizyon ve telefon hizmetlerini ayda 39 liraya sunuyor.
Toplam 24 ay taahhüt verilerek hem İnternet Paketi’ne hem Tivibu Ev Başlangıç Paketi’ne hem de Alo 100 paketine üye olunabiliyor.
TTNET Müşteri Yönetimi Direktörü Taylan Korkmazer konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları ifade etti:
‘‘Müşterilerimizin iletişim taleplerini uygun fiyatlarla tek elden karşılama hedefiyle faaliyetlerimize devam ediyor, bu minvalde çekici teklifler sunuyoruz. Üçü Bir Yerde Paketimiz ile müşterilerimizi ayda 39 TL gibi uygun bir fiyata Tivibu dünyasının ayrıcalıklarıyla tanıştırıyor, TTNET Alo 100 paketi ile telefon ihtiyaçlarına cevap veriyor ve TTNET farkıyla internetin keyfini çıkarmayı vaat ediyoruz. Ayrıca paketten yararlanan müşterilerimize Tivibu Web Başlangıç Paketi’ni de hediye ediyoruz. Hizmet alımı için gerekli modem için ücret ödemek de gerekmiyor. Ayrıca Üçü Bir Yerde Paketleri arasından 39 TL’lik paketin yanı sıra 49 liralık ve 99 liralık paketlerden de faydalanmak mümkün. Dileyenler, internet, televizyon ve telefon hizmetlerini içeren pek çok paketten birini tercih ederek kendilerine özel Üçü Bir Yerde Paketi’ni oluşturabiliyor.”
İmkânlardan yararlanmak isteyenler, TTNET Satış Noktaları’ndan veya Türk Telekom Ofisleri’nden başvurularını yapıp abone olabilecek. 30 Haziran 2011 tarihine kadar devam edecek fırsat için ayrıntılı bilgi www.ttnet.com.tr ve 444 0 375 numaralı hattan elde edilebilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz