Aydem’de Başarılı Yangın Tatbikatı

Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlük ve Denizli İl Müdürlüğü hizmet binasında yangın tatbikatı yapıldı.Aydem...

Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürlük ve Denizli İl Müdürlüğü hizmet binasında yangın tatbikatı yapıldı.

Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş eğitim salonunda müdahale, koruma, kurtarma ve ilk yardım ekiplerinde görevli personelin katılımıyla yangın söndürme usulleri ilgili Denizli Belediyesi Afet İşleri Şefi Veysel Bike tarafından yangınla mücadele eğitimi verildi.

Acil durum ekiplerinde görevli personele verilen yangın söndürme teknikleri eğitimi sonrasında hizmet binasındaki tüm personel ve müşteriler, acil çıkışlara yönlendirilerek tahliye edildi.Acil durum toplanma noktasında yangın sırasında gösterilecek tutum ve davranışlarla ilgili temel bilgiler aktarılarak, muhtemel yangın olaylarına karşı yangın söndürme cihazlarıyla uygulamalı tatbikat yapıldı.

Reklam
Reklam

Aydem Genel Müdürü Mesut Güzel, hayati önem taşıyan bu tür olaylarda görevli ekip ve tüm personelin her zaman bilinçli ve hazır olması gerektiğini ifade ederek, “Denizli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan bilgilendirme ve eğitimler sonunda, tatbikatlarda herhangi bir eksiklik ve aksaklık görülmemiş, eğitim başarıyla amacına ulaşmıştır” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: