Aydemir: Zor şartlarda çalışan gazeteciler teşekkürü hak ediyor

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, her türlü zor şartlar altında görevini yerine getiren gazetecilerin...

AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, her türlü zor şartlar altında görevini yerine getiren gazetecilerin teşekkürü hak ettiklerini söyledi.

Aydemir, Basın İlan Kurumu (BİK) Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz’ü ziyaret etti. Ziyarette konuşan Aydemir, Manisa’nın her bölgesinde çalışmalar yürüttüklerini, bu çalışmalar sırasında yanlarında her zaman gazetecileri gördüklerini bildirdi. Zor şartlar altında da olsa görevini yerine getiren gazetecilerin teşekkürü hak eden kişiler olduğunu belirten Aydemir, “Biz millet olarak teşekkür etmeye fazla dikkat etmiyoruz. Ben buradan özellikle her türlü zorluk karşısında özveri ile görevini ifa eden gazeteci arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Çünkü onlar bunu fazlasıyla hak ediyor.” dedi.

Reklam
Reklam

Haberin kaynağından doğru verilmesi gerektiğine işaret eden Aydemir, sorumlu bir gazetecinin, yaptığı yanlış bir haber dolayısıyla kişilerin mağduriyet yaşayacağının bilincinde hareket etmesi gerektiğini kaydetti.

BİK Manisa Şube Müdürü Kenan Tokgöz de basın kuruluşlarının ve fikir işçilerinin var olabilmesi için kurum olarak ellerinden gelen desteği verdiklerini ifade etti. Tokgöz, “Manisa basın kuruluşları ve çalışanları açısından oldukça şanslı. Çünkü Manisa'daki basın yayın organlarında kent yararını her şeyin üstünde tutan sorumlu bir gazeteci topluluğu var.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: