Ayder'de bahar güzellikleri

Çamlıhemşin ilçesindeki ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası'nda Nisan ayında bir yanda kar, bir yanda ise baharla açan çiçekler, güzel görüntüler oluşturuyor.

Karadeniz yaylaları içerisinde kaplıcaları ve doğal güzellikleriyle önemli bir yeri olan Ayder Yaylası, bahar ayları ile ayrı bir güzelliğe büründü. Yılın 12 ayı boyunca yerli ve yabancı turistlerin gözde merkezi olan Ayder'de baharla birlikte gözle görülür bir hareketlilik yaşanıyor.

Özellikle yaz aylarında binlerce ziyaretçinin akın ettiği Ayder'de, bugünlerde ise muhteşem bir tabiat görüntüsü ortaya çıkıyor. Baharın habercisi rengarenk çiçekler, adeta topraktan fışkırırken, bir taraftan kar görüntüsü ortaya doyumsuz manzaralar çıkarıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz