Aydın, 400 Yataklı Devlet Hastanesini Gezdi

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Adıyaman’da yapımı devam eden 400 Yataklı Devlet Hastanesi...

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Adıyaman’da yapımı devam eden 400 Yataklı Devlet Hastanesi inşaatını gezdi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Adıyaman'a yapılan 400 Yataklı Devlet Hastanesi inşaatını gezen AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş ve inşaat firması yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Hastane inşaatını gezerek incelemelerde bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın’a AK Parti İl Başkanı Av. Halil Fırat, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Abdurrahman Dimez, Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mehmet İnan, parti üyeleri ile inşaat firması yetkilileri eşlik etti.

Reklam
Reklam

Hastane inşaatını gezerek açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, “Meclis'in tatile girmesi ile birlikte bu tatili fırsat bilerek yine halkımızla iç içeyiz. Burada muazzam bir eseri görüyoruz işte AK Parti denilen şey bu. Her halde Adıyaman bugüne kadarki en büyük yatırımlarından bir tanesi işte 400 yataklı eğitim araştırma hastanesi. Tabii 84 bin metrekare kapalı alana ait olan bir hastane büyük bir hastane tam donanımlı eğitim araştırma hastanesi ve yine bu hastanemiz bittiği tarihte inşallah yaklaşık 150-160 milyon TL’lik bir yatırım. Biz tabii bununla da yetinmeyeceğiz, yanına da inşallah şu anda projesi bitmiş olan ihale hazırlıklarına başlanan 200 yataklı Kadın Doğum Hastanesi de yapacağız. Adıyaman sağlık noktasında sanıyorum 30-40 yıllık bir tıbbi donanım noktasında ihtiyacını karşılamış olacak. Adıyaman sağlık noktasında çok çok ileri bir noktada olacak. Adıyaman’ımızın adına çok güzel bir yatırım. Bu hastanemizin milletimize ülkemize yararlı olacağına ve faydalar getirmesini temenni ediyorum. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: