Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu En Başarılı Belediye Başkanları Listesinde

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ORC araştırma şirketinin yaptığı ankette en başarılı belediye başkanları listesine...

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ORC araştırma şirketinin yaptığı ankette en başarılı belediye başkanları listesine girdi.

En başarılı il beleidye başkanları sıralamasında Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın ardından ikinci sırada bulunan Özlem Çerçioğlu, Aydın halkının memnuniyetinin kendilerine güç kuvvet verdiğini söyledi.

ORC Araştırma Şirketinin son yaptığı en başarılı belediye başkanları anketinin sonuçları açıklandı. 18-25 Mayıs tarihleri arasında 16’sı Büyükşehir olmak üzere 81 il merkezi ve 16 Büyükşehir'in tüm metropol ilçelerinde yapılan ankete göre en başarılı il belediye başkanı yüzde 62.9 memnuniyet ile Ahmet Eşref Fakıbaba olurken Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yüzde 61.5 ile ikinci, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır yüzde 61 ile üçüncü oldu.

Reklam
Reklam

En başarılı büyükşehir belediye başkanı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in olduğu bölümde Melih Gökçek ikinci, Mehmet Özhaseki üçüncü sırada yer aldı.

Metrepol ilçelerde ise İzmir’in Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan yüzde 64.7 memnuniyet oranıyla birinci oldu.

‘Anket sonuçlarıyla ilgili açıklama yapan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydıın’a ve Aydınlıya hizmet etmenin asli görevleri olduğunu dikkat çekerek hizmet etmekten hazzını duyduğunu söyledi. Halkın teveccühünden dolayı teşekkür eden Özlem Çerçioğlu, “Bu tür anket sonuçları bizlere hizmet yolunda güç kuvvet veriyor. Şuanda Aydın için günün 18 saatini çalışarak geçiriyoruz bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. Aydın’a dünya kenti haline getirmek için çaba harcıyoruz. Aydınlıların hizmetlerimizden memnun olması bizleri daha fazla çalışmaya ev proje üretmeye teşvik ediyor” dedi.

2009 yılında göreve başlayan Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, daha önce yapılan birçok ankette birinci olmuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz